Aceasta planta are capacitatea de a opri caderea parului

Ca si femeie, insa nu numai, frumusetea parului este vitala. Un par bogat, frumos, sanatos si lucios este arma secreta a seductiei. Insa pentru a te bucura de parul tau in toata splendoarea lui, este esential sa cunosti diferite trucuri si modalitati de ingrijire a acestuia.

Din nefericire, caderea parului esta una dintre problemele cu care multe femei se confrunta. Din acest motiv, noi te sfatuim astazi sa uiti de tratamentele costisitoare si sa incerci un remediu benefic, care probabil nici nu ti-ar fi trecut prin cap. De ce sa incerci un tratament 100% natural? Ei bine, in primul rand il poti prepara singura acasa si astfel nu te va costa prea mult, iar pe langa asta, cu siguranta nu te vei confrunta cu efecte negative, precum in cazul produselor pe baza de chimicale.

loading...

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a prepara acest remediu este sa toci doua linguri de rozmarin proaspat pe care sa le adaugi intr-o cana cu apa clocotita. Acesta trebuie acoperit si lasat la infuzie circa 15-20 de minute.

Dupa ce a trecut timpul necesar, scurge compozitia respectiva si foloseste lichidiul pentru un masaj delicat al scalpului. Solutia trebuie sa actioneze circa doua ore inainte de a te spala pe par. Ba mai mult, daca doresti, o poti pastra peste noapte. La final se spala parul normal.

loading...