Bărbați, fiţi atenți! Așa se comportă femeia care doar se va folosi de voi

Am observat de multe ori, că bărbații ratați au soții la fel. Nu că ar fi neîngrijite sau urâte (deşi se întâlnesc şi de astea). Am analizat şi am înțeles că succesul bărbatului depinde foarte mult de comportamentul soției. De exemplu:

Există un tip de femeie, eu o voi numi “femeia-parazit”. Misiunea ei, încă de la începutul relației, este să scoată din bărbat tot ce poate, să-l facă să-i aducă beneficii maxime. Pentru o astfel de femeie bărbatul nici nu este bărbat. Iar pentru faptul că acesta se folosește de corpul ei, îi va fi dator toată viaţa şi nu numai ei, ci şi mamei, iar uneori şi prietenelor ei.

Cum această femeie face dintr-un bărbat obișnuit un ratat, lipsit de valoare?

loading...

– Separarea de rude. Ea într-un mod discret se ceartă cu toate rudele bărbatului și îi interzice să se afle pe teritoriul lor.

Este întotdeauna supărată fără motiv pe mama sau bunica lui, de aceea va trăi doar separat. Prima și principala ei cerință – teritoriu propriu.

– acapararea puterii asupra teritoriului. Femeia-parazit, de obicei, aduce bărbatul pe teritoriul său, ori cu o probabilitate mare, va cere să cumpere o locuință şi neapărat să o înregistreze pe numele ei. Asta este mișcarea standard a femeii- parazit, după care totul devine clar.

Și, desigur bărbatul va fi cel care va plăti împrumutul. Ea îşi va argumenta cererea în orice fel – frica pentru soarta viitorilor copii, teama de o posibilă infidelitate, cerința de a-i dovedi dragostea. Sensul acestui comportament este doar unul – de a obține un instrument cu care va putea face presiune.

– acum are nevoie de ultima lovitură pentru a acapara puterea în casă, pe cale legitimă. Pentru asta va face un copil, sau mai mulți. Deja de la începutul sarcinii va începe manipularea.

“Chiar nu vei face asta pentru copilul tău?” La această etapă, bărbatului i se plantează sentimentul de vinovăție. “Ai făcut puțin pentru copil, uită-te la alții, ești rău, neputincios, m-ai ofensat, ne datorezi.”

Bărbați, fiţi foarte atenţi! Noul virus, care afectează populația masculină, se răspândește foarte repede. Acestea sunt principale semne ale bolii şi căile de transmitere. Parazitul în acest caz este femeia, prietena sau soția ta.

La exterior parazitul poate avea forme frumoase şi culori atrăgătoare, însă îl deosebește dorința să nu facă nimic şi să-şi construiască viaţa din contul tău. Femeia-parazit poate fi identificată după cuvintele “trebuie să faci”, “eşti obligat”, “doar eşti bărbat”.

Cu ajutorul lor, în creierul tău se plantează idea că trebuie să îndeplinești toate “dorințele” parazitului, care zi de zi vor fi tot mai mari şi mai multe.

Vei începe să simți un sentiment permanent de vinovăție, îţi vei pierde respectul de sine. În același timp, Ego-ul parazitului crește incredibil. Femeia-parazit începe să se simtă ca o regină. În acest caz, nu eşti altceva pentru ea decât un animal de companie util.

Ca să-ţi mențină corpul într-o stare slăbită, parazitul folosește următoarele metode: limitarea contactelor cu familia și prietenii, privarea dreptului de a te folosi de banii tăi, șantaj sexual şi cicălire constantă.

Femeia- parazit poate avea în mod intenționat un efect negativ asupra aspectului și modului de a te îmbrăca, astfel încât să arăți mai puțin atractiv pentru alți paraziți.

Boala este reversibilă. Metoda de tratament este numai în ruperea legăturii cu parazitul.

În cazurile neglijate, omul bolnav riscă să se transforme într-o creatură grasă, ciudată, prost îmbrăcată, lipsită de bani și s*x, încercând din ultimele puteri să întrețină necesitățile familiei. În cazuri severe, accident vascular cerebral și deces la 45 de ani. Fii atent.

loading...