Cum să detectezi energiile negative din casa ta folosind un pahar cu apă. Uite cum se face

„Curăţarea” periodică a energiei din locuința ta te poate ajuta să menţii armonia în casă.

Pentru început, este foarte important să analizezi ce se întâmplă în casă. Dacă nu găseşti soluţii pentru probleme, acest truc va scoate energiile negative din casă:

1. Ia un pahar transparent. Nu trebuie să aibă desene, culori sau tăieturi. Trebuie să ştii că nu îl mai poţi folosi apoi.

loading...

2. Acoperă o treime din el cu sare de mare.

3. Umple încă o treime din pahar cu oţet sau cidru din oţet de mere.

4. Acoperă restul cu apă pură.

5. Du paharul în camera din casă în care crezi că energiile sunt puternice.

6. Pune-l într-un colţ ascuns şi lasă-l să stea timp de 24 de ore. Nu trebuie mutat sau atins.

7. A doua zi, observă starea paharului.

Dacă paharul este la fel cum l-ai lăsat, nu există energii negative în camera. Mută-l în altă camera şi repetă procesul.

Dacă observi că apa are bule, că şi-a schimbat culoarea sau s-a înverzit, trebuie să scapi de această energie negative. Pune conţinutul în toaletă şi trage apa. Spală paharul foarte bine şi adaugă din nou toate ingredientele. Repetă până când apa devine curată.

Eliminarea energiei negative iți va schimba viața într-un mod atât de miraculous încât nu o să-ți vină să crezi! Tot ce trebuie să faci e să-ți analizezi viața.

Sunt multe situații în care factorii externi din societate ne împing să privim lucrurile dintr-o perspectivă negative. Ne sunt prezentate mereu doar evenimente tragice, lucruri care nu funcționează și inconștient preluăm această stare pesimistă și o aplicăm în viața noastră.

3 soluții pentru eliminarea energiei negative:

1. Schimbă-ți atitudinea – “Când te gândești că totul este din vina altcuiva vei suferi foarte mult. Când îți vei da seama că tot ce izvorăște este doar de la tine, vei învăța pacea și fericirea.” – Dalai Lama

2. Substituie gândurile negative cu unele positive – decide să vezi ceea ce chiar poate merge și nu ce poate merge prost. Fii perseverant în a gândi asta zi de zi!

3. Întoarce-te spre spiritualitate și atrage iubirea pentru a face energia negative să dispară.

Nu mai sta ancorat în trecut, crede în propria intuiție și nu mai permite pesimismului să îți controleze viața. Fii stăpânul și regizorul propriei vieți și vei constata că poți influența viitorul prin gândirea pozitivă.

Aplicând aceste tehnici vei atrage în viața ta oamenii potriviți, situațiile favorabile și te vei umple de o pace interioară care îți va da putere să realizezi tot cee ace ți-ai propus.

loading...