Cum să iei legătura cu îngerul păzitor

Îngerii sint prezenți în fiecare religie de pe pământ, ei fiind amintiți mai ales în Biblie și Coran. Eu chiar cred că fiecare om are un înger păzitor, care îi ghidează pașii în viață.

Îngerii sunt purtători ai mesajelor, ei provin dintr-o sursă divină și ne dau semne, prin care să înțelegem mesajul transmis de către Dumnezeu. Există mai multe tipuri de îngeri, însă cei păzitori sunt aceia care îți vor fi alături pe întreaga durată a existenței tale pe acest pământ. În mod normal, atunci când oamenii încep să comunice cu îngerii păzitori, încep să apară tot felul de dovezi ale existenței acestei ființe, prin preajmă.

Oamenii se întreabă de multe ori de ce nu își pot vedea îngerul păzitor. Ei bine, păi ei își fac simțită prezența prin anumite semne. Când am simțit prima oară că îngerul meu păzitor îmi este alături, am tresărit. Se simțea asemeni unei atingeri de pană. Ar fi trecut neobservat acest sentiment, dacă nu eram conștientă că nu este nicio pană în jurul meu și că nu pot găsi nicio explicație logică pentru acest sentiment.

loading...

Dacă vei permite acestor semne să își facă prezența în viața ta, vei putea ajunge să previ sau să fructifici anumite experiențe din viața reală. Dacă vei învăța să îi simți prezența în preajmă, doar închizând ochii îi vei putea contura forma și vei permite altor semne să își facă loc în viața ta.

Ținând ochii închiși, cere-i îngerului păzitor să dea un semn al prezenței lui. Mai jos, ți-am pregătit cinci trăiri pe care le poți avea, atunci când te întâlnești cu îngerul păzitor.

1. Îngerii apar sub forma unui sentiment interior, nu doar fizic, cât și emoțional.

Aceste sentimente pot reprezenta o adiere caldă sau poate o briză parfumată, atrăgând de la sine un sentiment de liniște și pace. Este posibil chiar să simți că ești iubit de cineva pe care nu îl cunoști.

2. Îngerii îți atrag atenția și prin sunete

Este posibil să auzi un bâzâit în momentul în care îngerul încearcă să comunice cu tine. Dacă începi să analizezi semnele pe care ți le trimite, vei înțelege imediat ce are să îți spună. Ia gândește-te, ți se întâmplă des să auzi un anumit sunet, de nicăieri? Dacă acel zgomot îți induce starea de anxietate, îngerul îți poate transmite faptul că trebuie să te calmezi. Mie mi se întâmplă destul de des să primesc semne de la îngerul păzitor, chiar și atunci când nu mă aștept.

3. Mireasma este un alt semn

Dacă simți un miros necunoscut, în preajma ta, este posibil ca îngerul păzitor să fie lângă tine și face asta doar pentru a-ți reaminti de prezența lui acolo.

4. Un gust dulce în gură

Pe durata meditației, este posibil să simți un gust dulceag în gură, acesta este un semn că vibrația energetică este una crescută. Cu cât vibrația este mai puternică, cu atât îți este mai ușor să iei legătura cu îngerul.

5. Cel mai ușor poți vedea îngerul, cu puterea minții

Există foarte mulți oameni care spun că au văzut îngerul, cu puterea minții. Aceasta face referire la chakra ochiului sau cel de-al treilea ochi. Aceasta imagine poate fi văzută doar prin puterea minții. Nu insista prea tare să îi vezi fizionomia, cel mai important este să îi simți prezența.

Dacă vei medita mai des, ai să ajungi să simți mai des prezența îngerului în viața ta. Dacă nu ai meditat, până acum, un ghid pentru începători te poate ajuta.
Încearcă și tu, vei avea doar de câștigat!

loading...