Horoscopul saptamanii 21 – 26 mai 2018. Zodia care va avea probleme in casnicie. Va fi dezamagita de partenerul de viata

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Nivelul ambițiilor este ridicat. Nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența prin toate mijloacele nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. Săptămâna este destul de bună din punct de vedere profesional.

loading...

Taur

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate. În cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii lui Sisif. Este inutil să forțați nota, mai bine mai așteptați. Situația de acasă va depinde de dorințele și de starea voastră de spirit. Deși trebuie să socializați, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneți acasă. Nu vă faceți planuri pe termen lung, ci rezolvați treburile prezente.

Gemeni

Veți avea oportunitatea de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta și a vă odihni. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi la problemele stringente. Medical, continuă vulnerabilitatea digestivă care poate impune un regim mai strict. Financiar, nu vă recomand împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Rac

Dacă abia reveniți la muncă după o perioadă de vacanță, nu va fi simplu să vă mobilizați, iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, se pot amplifica în situația în care o să dați dovadă de nesupunere și rebeliune la ordinele acelora aflați în funcții înalte. O să aveți impresia că vă este îngradită libertatea. Viața intimă o să ocupe loc important, dar riscați să nu știți să faceți distincția clară între sentiment și atracție fizică.

Leu

Un vis mai vechi are șansa de a fi adus în discuție, iar ca să-l vedeți pus în practică aveți nevoie de adepți care să vă sprijine. Planeta Marte vine cu ceva agresiune dinspre parteneri sau dușmani pe care deja îi știți. Poziția planetei indică un interes pentru competiții. Profesional, aveți de lămurit chestiuni importante. Aceeași poziție a lui Marte atenționează și asupra relației de cuplu.

Fecioară

Venus și Soarele se mută acolo unde puteți să vă exprimați cel mai vizibil și să vă susțineți ideile în fața acelora care chiar vă vor asculta cu sufletul la gură, pentru că au aceleași scopuri ca și voi. Oportunitațile vin de la drum, așa că nu ezitați să plecați. Cele care doresc să-și extindă cunoștințele pentru a înainta în grad profesional, să nu ezite să se înscrie la cursuri superioare, pentru că educația și sistemul informațional sunt susținute.

Balanță

Cu 3 planete în Casa a VIII-a, continuă îndreptarea energiilor spre zona vieții intime, accentuând activitatea acolo. Aceste planete fac referire și la bani ori bunuri materiale, așa că e posibil să primiți daruri de la partener ori un membru apropiat al familiei. Soarele amplifică tendințele, venind cu dinamism personal în special la serviciu, aduce oportunități de a găsi finanțele necesare pentru a achita taxele și impozitele.

Scorpion

Relațiile de parteneriat vor avea un loc bine stabilit în traseul vostru, doriți aprecierea altora, doriți ca partenerul să-și exprime sentimentele, iar pentru a obține asta o să vă străduiți să vă puneți în valoare toate talentele și toată creativitate de care dispuneți. Oricât de mult veți solicita întreaga atenție a partenerului de cuplu, cred că va trebui să vă mulțumiți mai curând cu prietenia pe care acesta o oferă.

Săgetător

Sectorul muncii capătă amploare, iar responsabilitățile și sarcinile de rezolvat se adună una câte una. Nu e exclus să fiți nevoite să dați ajutor și unui membru al familiei. Acordați-vă timp și pentru voi, pentru sănătate, respectând cu strictețe un program riguros de masă și odihnă. Este un moment bun să porniți o dietă, un regim alimentar, o detoxificare ori să încercați să eliminați viciile din viața voastră.

Capricorn

Partenerul continuă să vă irite și le dă pe toate peste cap. Treburile de acasă nu vă dau pace, mai ales că doriți ca acolo să decurgă totul perfect. Totuși, dispuneți de atâta creativitate încât sunteți capabile să depășiți orice se ivește. Lăsați temerile și scoateți la suprafață sentimentele voastre și tot ce poate însemna talent! Preocupările intelectuale vor fi comune cu ale partenerului sau ale fraților, dialogurile fiind vii și animate.

Vărsător

Ați putea obține o primă neașteptată sau o posibilă avansare în funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cele care au avut probleme financiare recent le vor rezolva.

Pești

Forța lui Marte e mai ascunsă pentru voi, dar asta nu înseamnă că nu se manifestă. O face din umbră sau clocotește interiorizat. Relațiile cu mediul înconjurător sunt tensionate și nici veștile de la drum n-or să vă încânte. Medical, s-ar putea să aveți ceva probleme, în așa fel încât vă sfătuiesc să nu le neglijați. Este important să vă controlați impulsivitatea.

loading...