Remediu natural impotriva tumorilor sustinut chiar si de unii cercetatori

O serie de studii intreprinse in cadrul Universitatii Bari din Italia au demonstrat in mod clar ca toate tipurile de tumori, indiferent de originea si de caracteristicile lor, survin pe fondul unui mediu acid. Daca ai cancer sau vrei sa-l previi, primul pas este sa adopti o dieta alcalina. Aceasta consta, in principal, in legume crucifere organice si exclude complet substantele care cresc aciditatea, cum ar fi zaharul, produsele lactate, faina si cerealele cu continut crescut de gluten.

Un studiu intreprins la Universitatea din Arizona, in cadrul departamentului de Farmacologie, promoveaza ca tratament naturist pentru cancerul mamar alcalinizarea organismului cu bicarbonat de sodiu. Experimentele desfasurate pe soareci au indicat faptul ca ingestia orala de bicarbonat de sodiu (NaHCO3) a indus o crestere a valorilor pH-ului in randul celulelor canceroase, reducand astfel in mod semnificativ gradul de raspandire a cancerului mamar metastatic in organism.

Bicarbonatul de sodiu reprezinta un remediu sigur, eficient, si la indemana oricui atunci cand se doreste cresterea alcalinitatii organismului. Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu 250 ml de apa filtrata, adaugand suc natural de lamaie pentru aroma.

loading...

Repeta acest procedeu de doua ori pe zi (pentru o persoana cu greutatea corporala de 70 kg). Intrucat la nivelul stomacului trebuie mentinuta o aciditate ridicata pentru sprijinirea digestiei, amestecul se va bea cu 30 de minute inainte de masa sau la un interval de 2 ore dupa servirea mesei, potrivit secretele.com.

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie insa consumat in exces. Alcalinizarea prea mare a organismului duce la alte probleme. De exemplu, intr-un mediu excesiv alcalini nu mai are loc asimilarea calciului.

loading...