Sfaturile lui Dalai Lama pentru a nu fi atacați energetic

Sfaturi Dalai Lama – Indiferent cât ne-am feri, nu putem scăpa de oamenii sau situațiile care ne fură energia. Cum putem scăpa de această situație? Punând în practică câteva din sfaturile oferite de celebrul Dalai Lama.

Sfaturi Dalai Lama – Nu vă împotriviți lucrurilor pe care nu le puteți schimba

Când sunteți față în față cu situații neprevăzute, pe care dumneavoastră nu le puteți schimba, nu vă încăpățânați să găsiți soluții. Cel mai bine ar fi să acceptați totul și astfel nu vă veți pierde energia în zadar.

loading...

Extrem de important este să nu tolerați niciodată acțiunile toxice ale celor cu care aveți relații, fie că e vorba de colegii de serviciu, prietenii sau chiar partenerul de viață. Când vă confruntați cu persoane care nu vă aduc decât durere, nu încercați să le schimbați mentalitatea despre viață. Iertați și mergeți mai departe.

Sfaturi Dalai Lama – Un nu hotărât dezordinii!

Nimic nu fură mai multă energie unei persoane, spune celebrul Dalai Lama decât un loc unde să vă desfășurați activitatea sau o casă plină de dezordine. Mai mult decât atât, lucrurile din trecut nu trebuie să existe. Strângeți și aruncați tot ceea ce vă amintește de momente neplăcute ale vieții dumneavoastră.

Pe cât posibil, renunțați la a face lucruri care nu sunt pe placul dumneavoastră dar și la oamenii care vin la dumneavoastră doar ca să se plângă cât de multe probleme au. Nu vor face decât să vă încarce negative și să vă ia din energia de care aveți atât de mare nevoie.

loading...